Lange Isenkram

Ta’ på indkøb hos Lange Isenkram og få en oplevelse du ikke finder andre steder

Vi har rigtig gode parkeringsforhold med mulighed for at parkere lige ved døren.

Lange er en 2000 m2 stor spændende og anderledes butik med kvalitetsvarer til gode priser.
Vi har butikken fyldt med isenkram, havemøbler og brugskunst, hvoraf de 400 kvm er legetøj, vi har Vestjyllands største udvalg af Lego.

Lange Isenkram har et bredt og alsidigt sortiment, hvor der er noget for enhver smag. Så uanset om du skal bruge en gave til en festlig anledning, udstyr til et køkken eller et sommerhus, en værtindegave eller en gave til en børnefødselsdag, har vi udvalget. Skal du bruge større mængder, er vi altid klar med et godt tilbud!

Vi er medlem af Kon-Tur (Legetøj) og Kop & Kande, men skiller os ud ved at vi har et meget større sortiment end andre og ofte til meget bedre og fordelagtige priser.
I foråret og sommermånederne har vi et kæmpe udvalg af havemøbler, hynder, parasoller, parasolfødder, solvogne, grill og også alt til en telt- eller picnictur.

Lange Kop & Kande er en af de største Kop & Kande forretninger i landet. Vi har et stort  udvalg af isenkram, boligudstyr og havemøbler.

Lange Leg er 400 kvadratmeter stor legetøjsafdeling med et stort udvalg og fører  alle de kendte mærkevarer.

Lange startede som en familieejet virksomhed i 1903 i Ringkøbings centrum og har fulgt med udviklingen og ligger nu placeret i samme område som andre store indkøbsmuligheder på Skaadsmosevej 4, tæt på rundkørslen med kuben.

Firmaet har været kendt i flere generationer og giver alle kunder en topservice og gode tilbud.

Åbningsannonce 1903

Se vores facebook side her.

Besøg vores webshop HosLange.dk