Sukkerprint

Står du og mangler kagepynten til den helt specielle kage…?

Du kan komme og få printet dit eget billede ud på sukkerpapir hos Lange. Sukkerpapir er et højkvalitetsprodukt lavet af sukker og naturlige farvestoffer, der ikke tåler sammenligning med de rispapirprodukter der findes på markedet i dag. Sukkerpapiret går naturligt ud i et med kagen uden at danne en sej hinde og uden at farverne løber ud. Desuden smager det godt – og ikke bittert!

Sukkerpapiret kan anvendes på alle slags kageovertræk, såsom almindelig glasur, flødeskum, chokolade, smørcreme, fondant og selv marcipan. Levnedsmiddelfarve anvendes, som ordet også antyder, til indfarvning af eller til print på levnedsmidler. Vores levnedsmiddelfarvepatroner er derfor særdeles velegnede til print på sukkerpapir.

Alle vores levnedsmiddelfarvepatroner er nøje testede og godkendt og opfylder alle EU’s normer og strenge krav.

Kom med billedet på et USB-stik… Der er også mulighed for at maile dit billede til os på ordre.rb@gmail.com – vi kan også finde et billed på nettet af fx. Disney Frost,  Spiderman m.v. som vi kan printe ud.

Vi gør opmærksom på at, hvis billedet er meget rigt farvelagt, vil der kunne forekomme nogle svage streger på billedet.

Det anbefales ligeledes, at printe en kopi derhjemme, hvis man selv har designet et print med diverse billeder. Der kan nemlig pga. pixel i billederne forekomme en streg eller bjælke et sted på sukkerprintet. Dette ses nemlig først ved udprintning og ikke på billedet på skærmen.

Så står du og skal lave kage til konfirmanden, fødselsdagen, barnedåben, brylluppet eller bare en sjov eftermiddagskage så kom forbi Lange og vi printer billedet med det samme.

Der er mulighed for at vælge A4 størrelse.

Pris 70,- (normalprisen er 150,-)